tirsdag 10. januar 2012

Global Chic

Mitt globale innslag i et ganske chic-interiør må være innslag av Feng Shui!
Feng shui er hentet fra Kina og gullfisker er gjerne et kjennetegn. Hvem har vært på en kina-resturant uten gullfisker?!!
Jeg har hatt gullfisker/slørhaler mange ganger opp gjennom tidligere, er veldig glad i de:-)Stuens  beboere heter Bella og Karoline:-)

1 kommentar:

  1. hei hei :) Det er en kjempefin blogg du har. Bare synd at du kommer med et slikt innslag... Jeg håper og tror det er fordi ingen har fortalt deg at du gjør noe feil.

    Gullfiskene som du sier du er så glad i har alt for liten plass å leve på. Du har heller ikke pumpe eller planter som sirkulerer vannet og gir god oksygentilgang til fiskene. Hver gullfisk må ha minst 40l hver når du ikke har pumpe, og med pumpe må de ha minst 20l. Gullfisker kan leve i opptill 20-30 år, men gjennomsnittsalderen i en vase/bolle er på 1 til 1,5 år. Les og tenk litt på dette før du forhåpentligvis finner et nytt sted for fiskene dine å bo.

    Man finner faktisk veldig mange stilige "hus" til fisker for tiden. Noen har tilogmed vunnet designpriser. Sjekk ut fluval edge. De er nydelige.

    SvarSlett